onsdag den 1. februar 2012

Højdepunkt; Danske politikere - HACKET

Jeg fryder mig! SF, Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og Venstre.  På stribe er deres websites blevet lagt ned af gruppen Anonymous, som et led i aktionen #opantiacta, Operation Anti ACTA. Fantastisk!
Deres formål er at få danske politikere til at sige nej til anti kopi traktaten ACTA.
Jeg mener at ACTA er opfundet, og godkendt af folk, som ikke ved hvad internettet handler om. "Sharing is caring". De vil ødelægge kulturen på internettet med at dele, hvad enten det er musik, film, et digt, et billede eller blot en ide til videreudvikling.
Hvis der er noget der burde være ulovligt, så skulle det være at skrive under på noget så dumt som ACTA traktaten. At ville sætte en så stor stopklods, lige foran døren til udveksling og udvikling af hele verden.

Vores politikere er valgt for at få flest muliges meninger ind i folketingssalen, for at flertallet i Danmark kan tale. Lige nu er de blot i gang med at stoppe en del af verdens udvikling, på lige fod med hjulet. Det kan simpelthen ikke være rigtig, at alle verdens politikere lige nu står overfor at skulle sige; nej, til et stort led i vores globalisering. Det store projekt, hvor vi alle bliver mere eller mindre forenet, med mulighed for at dele, og sammen udvikle det bedst mulige produkt, frem for 'bare det produkt som dem med penge kan fremskaffe.'
At vedtage denne traktat, vil være som at alle politikerne smide alle resultater og informationer om bio-energi, lige ud i skraldespanden, imens hele befolkningen står og siger nej. For en stor del af befolkningen er i mod denne traktat, dog uden indflydelse.
Her fejler politikerne i mit hovede. De vælger deres mening, frem for dem de repræsenterer - befolkningen.

At det pludselig er ulovligt at sende en video, hvor at radioen spiller i baggrunden, og du ikke har copyright på nummeret - Det er jo helt absurd. Vi kommer til at leve i et samfund hvor man får 'stikker-bonus' for at afsløre sin nabo, eller anden man kender til, der bryder ACTA traktaten. Vi mister muligheden for at kommunikerer via internettet som vi gør i dag, hvor vi twitter og uploader billeder på FaceBook, uanset emne, location, eller om der er et varemærke på ens billede, som man ikke har lov til at 'reklamere' med.

Gad vide, om vi om 5 år må spille en lejrbålssang, hvis vi ikke selv har skrevet den? Og ikke sidder ved et lejrbål?

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1701455.ece
http://www.youtube.com/watch?v=N8Xg_C2YmG0