Om mig

Ingen smart måde at skrive det på; Jeg hedder Martin Hansen, og er fra Østerøen i Østersøen, også kaldet Bornholm. Jeg har gået i folkeskole på Aavangsskolen, Østreskole og Søndermarksskolen. Jeg har haft et super fedt år på Baunehøj Efterskole 10/11.
Lige nu er jeg i gang med grundforløbet som elektriker - men alt det nuværende kan du læse om på Bloggen.

Jeg har længe arbejdet som diskofyr og DJ. Diskotek Moonlight, Club oNe Bar, Villa Nova, BPC og Café Hit'en.
Det er min drivkraft, og dét jeg simpelthen holder mest af. At se på en opsætning der lyser, og hører et anlæg der spiller godt - Det er noget som ikke kan sammenlignes med noget! namnamnam!

Jeg laver lidt musik selv, mashups og den slags. Når jeg uploader det sker det på min SoundCloud.
Når jeg ellers har billeder eller andet, sker det via CloudApp.


Jeg holder meget af simple og enkle ting - blandt andet derfor at jeg bruger og holder meget af at bruge Apple. Ting der inspirerer og giver mig kreativ tanke gang holder jeg meget af. Ting der distraherer, forvirrer og forsøger at flytte fokus er noget jeg helst undgår.


Af musik, der hører jeg meget forskelligt, og det kommer mest an på mit humør. Jeg hører radio, næsten hver morgen, for at få nyt input af musik og nyheder. Ellers hører jeg lige fra Skrillex til Erwin Thomas.
Som sagt, alt efter mit humør. Jeg kan ikke styre mine følelser med musik, som nogle mener at de kan - derimod så hører jeg musik der bekræfter mine følelser i øjeblikket.